Spring naar inhoud

Pc gekidnapped?

De laatste weken komen er vaker berichten van klanten dat hun pc niet meer werkt. Er staat een melding op het scherm van bijv. de politie, of van Buma-Stemra. Met logo's erbij ziet dit er zeer echt uit!

De pc is totaal niet meer te benaderen en reageert zelfs niet op CTRL-ALT-DEL om taakbeheer te starten... U zou alleen  van deze melding af kunnen komen door via Ukash een code te kopen en die in te voeren.

LET OP: Dit is nep! U betaalt en er gebeurt verder niks; u bent uw geld dan kwijt en zit nog steeds met het virus opgescheept.

Denk niet dat deze melding het enige is waardoor uw pc zo traag is en niet meer werkt. Vaak komen er allerlei andere virussen, trojanen etc. meegelift! Daarom moet dit op een professionele manier worden aangepakt.

Wij hebben onze beproefde methodes tegen spyware en virussen gebruikt om deze vorm van "ransomware" van de pc af te halen. En het werkt! Samen met onze opruimmethoden wordt een pc of laptop weer veilig en snel.

Mocht u ook zo'n melding op het scherm krijgen: geen paniek! Bel of mail ons en wij lossen het voor u op.

Afhankelijk van de diverse vormen van spyware en virussen komen de kosten uit tussen de 25,- en 80,- ex. BTW.

En indien niet aanwezig, wordt uw pc of laptop voorzien van een gratis antiviruspakket van Avast of Microsoft (naar keuze).