Spring naar inhoud

Hosting services

GHS Hosting Services biedt een aantal professionele internetprodukten aan voor de consument en het MKB. Onze specialiteit ligt in het veilig beheren van uw bestanden, foto's en andere data via een online service.

Op deze website kunt u uitvoerige informatie vinden over onze diensten en produkten. Voor verdere vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

 

Microsoft Exchange

Microsoft Exchange is de meest bekende software om email, agenda's en contactpersonen te synchroniseren tussen pc's, laptops, mobiele devices en verschillende gebruikers. U kunt Microsoft Outlook als client gebruiken. Natuurlijk is er ook een webinterface beschikbaar om uw email en agenda's online te beheren. We leveren exchange diensten per account of als volledig ingerichte eigen exchange server. Zie onze Exchange pagina voor instructies voor het inrichten van accounts op de clients.

 

SOGo is een collaboration suite waarmee u eenvoudig Email, Contactpersonen en Agenda's kunt synchroniseren tussen uw PC, uw iPad, uw smartphone en andere apparaten. Ook is het mogelijk om (net als bij Exchange) agenda's en contactpersonen te delen tussen verschillende personen. Op dit moment is er ondersteuning voor iOS (iPhone en iPad), Thunderbird (op Windows en linux) en Android (telefoons en tablets). Er is geen MS Outlook ondersteuning. Natuurlijk is er ook een moderne web-interface.

We leveren SOGo als service per account; maar ook verzorgen we complete SOGo implementaties op uw eigen server. Zie onze SOGO pagina voor instructies mbt het opzetten van een verbinding met een SOGo server.

 

Maakt u regelmatig een backup van uw belangrijke bestanden en email? Neemt u de backup tape of CD wel regelmatig mee naar een locatie buiten het pand? Heeft u zin en tijd om dat elke dag consequent te doen?

Als het antwoord op een van deze vragen "nee" is, dan hebben wij een eenvoudige doch doeltreffende oplossing voor u. U kunt bij ons uw PC automatisch elke dag een backup laten maken van alle belangrijke bestanden en email naar onze backup-server op internet. Dit is veilig, gemakkelijk en snel. Lees meer op Online-Backup.

 

Wilt u uw foto's online zetten om ze aan uw kennissen, vrienden en familie te laten zien? Hebt u problemen met het versturen van grote foto's via email?

Vanaf heden bieden wij een online fotoboek onder uw eigen naam. Uw foto's worden snel en betrouwbaar in volle resolutie opgeslagen op een van onze servers.

Lees meer op Fotoboek.

 

Wilt u uw eigen documenten graag op verschillende computers en op verschillende locaties kunnen inzien en bewerken. Heeft u geen zin meer om diskette of CD's mee te slepen tussen huis en werk?

Dan hebben wij de oplossing voor u. Wij verzorgen een netdrive. Dat is een virtuele harde schijf op internet. U heeft dan overal beschikking over uw bestanden alsof deze op uw eigen harde schijf staan.

Lees meer op Netbestanden.

 

Wij bieden u E-mail, Virus-killers en Spam-filters. Hebben uw vrienden en zakenrelaties moeite om uw emailadres te onthouden? Of erger nog; heeft u zelf moeite om uw emailadres te onthouden?

Wij bieden u een simpel en kort emailadres aan onder uw eigen domein. Tevens kunnen wij voor u betrouwbaar virussen, wormen en natuurlijk ongewenste reclame uit de email filteren. Lees meer op Email Services.

 

Vanzelfsprekend kunnen wij ook uw website hosten. Geavanceerde technieken als shell access, ssh login en php zijn standaard inbegrepen. Ook een koppeling met uw eigen domain behoort tot de mogelijkheden.

Prijzen voor een website beginnen al bij € 5 euro per maand! Lees meer op Webhosting.