Spring naar inhoud

Wie zijn wij

Wat doen wij?

Wij zijn een Total Solutions dienstverlenend bedrijf in de IT sector. Wij leveren diensten en produkten als totaalpakket. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit het MKB maar uitschieters naar beneden (particulieren) en naar boven (beurs genoteerde organisaties) mogen we ook tot onze klanten rekenen.

U kunt bij ons terecht voor produkten als PC's, servers, randapparatuur, software en laptops, maar ook voor diensten zoals troubleshooting, reparaties, linux-expertise, installaties, netwerkaanleg, anti-virus, anti-spam, hosting, backups, cloudopslag of natuuurlijk gewoon advies.

Tenslotte doen we ook een stukje software development. Het gaat hierbij voornamelijk om beheertools en database applicaties.

Hieronder een overzichtje van wat wij zoal doen. Klik op de links om meer uitleg te krijgen. Kijk ook eens verder op onze site!

DIENSTEN PRODUKTEN
Pc reparatie
Virussen en spyware verwijderen
Diverse hosting diensten
Remote beheer
Troubleshooting
Linux en Qmail expertise
Beheer linux servers
Online backups
Data recovery
Software development
Maatwerk pc's
Maatwerk Linux of Windows servers

Openingstijden

De openingstijden van ons kantoor zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30. Nationale feestdagen zijn we gesloten.

Contactgegevens

GHS: Grakist Hard- & Software

Hoofdstraat 121
7586 BN  Overdinkel

T: 053-4319442
E: info@grakist.com

Pc reparatie

Uw pc start niet meer? Netwerk doet het niet? Na een onderzoek kunnen wij wellicht het defecte onderdeel vervangen. Als dit uw harde schijf is, hoeft het niet meteen te betekenen dat u uw kostbare gegevens kwijt bent. Vaak kunnen we die gewoon redden en op een nieuwe schijf of op een modernere SSD zetten.

Herrie door kapotte fans? Schoonmaken van pc en vervangen van diverse fans is geen enkel probleem.
top

Virussen en spyware verwijderen

We gebruiken geavanceerde antivirus- en antispywaretechnieken om systemen weer vlot te trekken. Trojaanse paarden vereisen vaak speciale middelen; in ons beveiligde lab kunnen we zonder besmetting van andere systemen uw pc herstellen en zonodig data veilig stellen in geval van herinstallatie van het besturingssysteem.
top

Diverse hosting diensten

Kijk op onze hosting pagina voor uitgebreide informatie over online backups, fotoboeken, website ruimte, e-mailbeheer, hosting en cloudopslag. Domeinbeheer hoort ook tot de mogelijkheden.
top

Remote Beheer

Heeft u problemen met software op de pc? Geen probleem: zolang u een werkende internet verbinding heeft, kunnen we op afstand uw systeem overnemen met Teamviewer. Uw storing kan zo snel en zonder transportkosten worden opgelost. Ook het in kaart brengen van een storing kunnen we vaak op afstand doen. Advies over het vervolgtraject, opsturen van pc of toch bezoek aan huis, is mogelijk.
top

Troubleshooting

Geen storing zo gek; wij vinden een oplossing. Printers, netwerken, servers, mail, internet, virussen, software die niet doet wat het moet doen. De mogelijkheden worden slechts beperkt door uw budget.
top

Linux en Qmail expertise

Jarenlange ervaring met linux en qmail zorgt dat we specialisten zijn op dit gebied.
top

Beheer linux servers

top

Online backups

Voor het veiligstellen van al uw data. Of het nu een windows- of een linux-gebaseerd systeem is:
top

Data recovery

top

Software development

top

Maatwerk pc's

Standaard oplossingen zijn meestal niet precies wat u wilt. In overleg kijken we wat voor uw situatie de beste oplossing is. Ook speciale wensen kunnen we regelen. Een snelle videokaart inbouwen voor bijv. Autocad is geen probleem. Zoekt u extra betrouwbaarheid voor uw nieuwe pc? Door geavanceerde technieken als RAID1 configuratie (dubbele harddisk) of een snelle SSD opslag is uw data veilig. Een bepaald merk heeft uw voorkeur? We kunnen vrijwel alles leveren!
top

Maatwerk Linux of Windows servers

Wij kunnen uw server precies naar uw wensen inrichten. De kosten hiervoor zijn op basis van nacalculatie. Onderhoud gebeurt op incident basis of op basis van een onderhoudscontract. Een aantal mogelijkheden:
Linux Ubuntu, CentOS of Red Hat Enterprise: Server Operating Systeem
Windows 10, Windows 7: Desktop Operating Systeem
Windows Server 2016: Server Operating Systeem
Qmail: SMTP mailserver
Spamdyke en Spamassassin: Geavanceerde Anti-Spamtechnieken voor Qmail
Vpopmail: POP server
Courier: IMAP server
Squirrelmail / Roundcube: Webmail server
OpenVPN: VPN server voor intranet
Samba: Windows file sharing
Apache WebDAV: Cross-platform file sharing
SOGo: open source collaboration suite (alternatief voor Exchange)
Microsoft Exchange: Exchange collaboration suite
Wordpress: Web-based CMS

Alle bovenstaande services bieden we in vaste quota aan op één van onze eigen servers, maar we kunnen het ook op uw machines installeren. Zowel bij u op locatie als op een server in een datacentrum.
top