Spring naar inhoud

Online Backup


Online automatische backups

Speciaal voor het MKB en zelfstandig ondernemers hebben wij de online backup geintroduceerd. Uit onderzoek is gebleken dat 70% van de ondernemingen ernstig in de problemen komt bij een computerstoring. De hoofdoorzaak hiervan is een onbetrouwbare backup of helemaal geen backup. Daarom hebben wij voor uw bedrijf een betrouwbare, veilige en bovenal eenvoudige backupmethode ontwikkeld.

Eenvoudig en automatisch

De backup werkt zeer eenvoudig. Zo eenvoudig zelfs dat u er niet eens aan hoeft te denken. Het werkt als volgt: Een klein programma dat op uw PC of server geinstalleerd wordt zorgt er voor dat er van alle data op uw pc of server elke dag een backup gemaakt wordt. Niet alleen uw "mijn documenten" map, maar ook uw email, adresboek, instellingen, favorieten, bureaublad, e.d. Deze backup wordt gemaakt zonder dat u daarvoor iets hoeft te doen. U merkt er zelfs helemaal niets van. U hoeft de PC niet aan te laten staan, hij mag gewoon uit als u 'm niet gebruikt. Het is zelfs geschikt voor laptops die maar af- en toe een internetverbinding zien.

Ook oudere backups worden bewaard

Van al die backups van uw data die elke dag gemaakt worden, worden er een aantal voor langere tijd bewaard. We bewaren voor u de de laatste 7 dagelijkse backups, de laatste 5 wekelijkse en minimaal de laatste 3 maandelijkse backups. Zo kunt u niet alleen een gewist bestand van gisteren terughalen, maar ook een bestand dat vorige maand werd gewijzigd. Ook kunt u bijvoorbeeld de boekhouding van 2 maand geleden terughalen omdat die ene fout er toen nog niet inzat.

U kunt vanuit de hele wereld uw bestanden benaderen

U kunt vanaf elke willekeurige pc met een internetverbinding al uw gegevens veilig benaderen. U logt eenvoudig in op uw online backup met uw persoonlijke code en u kunt dan de benodigde bestanden vanuit uw backup benaderen. Handig als u thuis een bestandje van uw computer op de zaak moet bewerken of als u op vakantie nog even iets wil inzien.

Snel herstel bij gevensverlies

In het geval van gegevensverlies zoals een server-crash, gestolen laptop of zelfs brand staan uw gegevens tot uw beschikking op het moment dat u daar behoefte aan heeft. Wilt u nog even een offerte inzien terwijl de nieuwe server nog geinstalleerd moet worden? Dan kan gewoon via een pc met internetverbinding. Zodra de vervangende server of pc is geinstalleerd kunt u uw gegevens razendsnel van uw backup terugzetten.

Onze backup is geschikt voor werkstation en servers

Werkt u niet met Windows? Geen probleem wij ondersteunen alle gangbare operating systems. Of uw pc of server nu onder Windows 98, Windows XP, Linux, FreeBSD of SCO-unix loopt, voor ons maakt het allemaal niet uit. Gaat het om een grafisch werkstation, een emailserver, de computer van de administratie, uw bedrijfs fileserver of uw thuispc? Uw gegevens zijn onze verantwoordelijkheid.

Veiligheid gegarandeerd

Omdat er altijd iets mis kan gaan, ook met een backupserver, slaan wij uw gegevens niet op 1 maar op 3 backup servers op. Deze backupservers staan verspreid over Europa zodat ze nooit alle 3 uitgeschakeld kunnen worden door rampen als terroristische aanslagen, brand of overstromingen. Uw gegevens staan dus veilig op minimaal 3 geografisch gescheiden backupservers. Alle data wordt versleuteld verstuurd en kan alleen met uw unieke sleutel worden ontcijferd. Uw bedrijfskritische informatie kan dus niet worden afgeluisterd.

Backup te groot geworden?

Wij hanteren geen vaste beperkte grootte van de backup. Dus als uw gegevens gegroeid zijn en niet meer binnnen uw backupovereenkomst passen dan zullen we alsnog alle data veiligstellen en bewaren. Als dat eens af-en-toe gebeurt, tijdens een project kan de data hoeveelheid namelijk ineens tijdelijk toenemen, dan nemen wij die extra opslagcapaciteit voor onze rekening. Er wordt dus altijd een complete backup gemaakt.

Gratis proberen, soepele voorwaarden

Als u de online backup eerst wilt proberen dan kan dat natuurlijk. Wij bieden gratis een maand lang een volledig functionele backup aan. Daarna zit u er niet automatisch aan vast. Wij werken niet met opzegtermijnen, aansluitkosten, administratiekosten en dergelijken. U meld zich aan als u ons produkt wil gebruiken en u meld zich af als u er geen gebruik meer van wilt maken. U hoeft ook geen creditcard informatie door te geven, wij sturen u gewoon een faktuur per post voor de geleverde diensten.

Aanmelden

Voor een vrijblijvend proefaccount stuur een email naar sales@ghs-hosting.nl. Vermeld dat u een proefaccount wilt. Wij sturen u dan uw gebruikersnaam, wachtwoord en instructies per email toe.

Prijslijst

De prijs van de online backup wordt bepaald door uw wensen. U kiest eerst de grootte van de backup (is altijd te wijzigen):

  • Backupgrootte 2Gb: 15 euro
  • Backupgrootte 5Gb: 20 euro
  • Backupgrootte 10Gb: 25 euro

Deze prijzen gelden bij betaling per maand. Betaalt u per jaar dan krijgt u 10% korting!

Heeft u andere eisen aan uw backupoplossing? Neem dan even contact met ons op!

Alle prijzen zijn excl. BTW en per maand