Spring naar inhoud

Online Bestanden

Wilt u uw eigen documenten graag op verschillende computers en op verschillende locaties kunnen inzien en bewerken. Heeft u geen zin meer om diskette of CD's mee te slepen tussen huis en werk? Dan hebben wij de oplossing voor u. Wij verzorgen een Netdrive. Dat is een virtuele harde schrijf op internet. U heeft dan overal beschikking over uw bestanden alsof die op uw harde schijf staan. U heeft al een Netbestanden opslagruimte vanaf 5 euro per maand.

Aanmelden en opzeggen

Aanmelden voor een Netdrive is heel eenvoudig. U stuurt ons een korte email met daarop uw naam, adres en emailadres. U geeft aan hoe groot de Netdrive moet zijn. Vervolgens krijgt u van ons een email met instructies en de login code. Er zijn geen aansluitkosten en dergelijken. U bent niet gebonden aan een bepaalde contractsduur. U kunt dus direct opzeggen als u niet meer geintresseerd bent. Opzeggen is net zo eenvoudig als aanmelden. Een mailtje, briefje of zelfs telefoontje is voldoende.

Installatie en gebruik

Wij hebben voor u een korte maar eenvoudige handleiding gemaakt waarop u stap-voor-stap kunt zien hoe de Netdrive geinstalleerd wordt. Bij problemen kunt u mailen met onze support afdeling. Gedurende openingstijden kunt u natuurlijk ook altijd even bellen.

Backups en veiligheid

Vanzelfsprekend zijn uw bestanden bij ons erg veilig. De bestanden staan op een van onze servers in Londen of Duitsland. Elke nacht wordt er een backup gemaakt van uw bestanden naar 2 verschillende backupservers in Nederland.

Alle communicatie tussen uw computer en onze server wordt versleuteld. Het is dus niet mogelijk dat iemand anders uw bestanden kan benaderen zonder uw toestemming.

PRIJSLIJST:

Alle prijzen zijn inclusief dagelijkse backups van alle data!

Online harddisk 100Mb: 5 euro
Online harddisk 250Mb: 10 euro
Online harddisk 1000Mb: 15 euro
Online harddisk 2000Mb: 25 euro

Bij betaling per jaar krijg u 2 maanden kado.

alle prijzen zijn excl. BTW en per maand.