Spring naar inhoud

Fotoboek

INTRODUKTIE

Wilt u uw foto's online zetten om ze aan uw kennissen, vrienden en familie te laten zien? Vanaf nu kan dat eenvoudig met uw eigen online fotoalbum. U kunt eenvoudig uw foto's in albums opslaan en naar believen delen met bepaalde personen of een groep personen. Foto's emailen naar anderen met alle problemen van dien is vanaf nu niet meer nodig!

ANSICHTKAART

U kunt zelfs vanuit uw eigen fotoboek een virtuele ansichtkaart sturen met uw favoriete foto en een begeleidende tekst. De ontvanger klikt dan eenvoudig op uw ansichtkaart om de rest van de foto's te bekijken!

EENVOUDIG UPLOADEN

Uw hoeft de foto's niet vooraf klein te maken. De foto's worden automatisch in verschillende formaten en thumbnails opgeslagen, zodat iedereen ze snel kan bekijken. Het uploaden van foto's gaat heel eenvoudig en U kunt zoveel foto's ineens sturen als u zelf wilt. U kunt zelf gebruikers, groepen en foto albums aanmaken en bepalen wie wat mag zien.

EIGEN DOMEIN

Om ervoor te zorgen dat uw familie en vrienden uw fotoboek eenvoudig kunnen vinden en onthouden kunt u kunt uw eigen naam of een naam naar keuze kiezen waarop uw foto site bereikbaar is. Het is zelfs mogelijk om uw eigen domein aan het fotoboek te koppelen! Voorbeelden mogelijke namen: "kees.netfotos.nl", "fotos.jokesmit.nl" of "john.internetfotos.com

AANMELDING

Als u geintresseerd bent in uw eigen fotoboek, dan kunt u via een email aan info@grakist.com een compleet ingericht fotoboek onder uw eigen naam krijgen gratis op proef voor 2 weken. Dit is geheel vrijblijvend en als u zich vergeet af te melden zit u er niet automatisch aan vast! Zonder expliciete opdracht van u via telefoon of E-mail zullen wij u nooit iets in rekening brengen!

HOE WERKT HET?

Zodra wij uw aanmelding hebben verwerkt krijgt u per email uw login code toegestuurd. Heeft u vragen, dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen of mailen. Contactinformatie vindt u hier. Voor gedetailleerde instructies voor het werken met netfotos gebruikt u gewoon onze handleiding.

SNELLE VERBINDING

Om er voor te zorgen dat men uw foto's snel kan bekijken worden de foto's opgeslagen op een van onze servers die met een 100Mbit verbinding rechtstreeks met een grote europese backbone verbonden zijn.

ZEER VEILIG

Al uw foto's worden elke nacht gekopieerd naar een van onze backupservers. U kunt er dus zeker van zijn dat er nooit foto's kwijtraken!

VOORBEELD

Voor een voorbeeld van een online fotoboek zie: http://voorbeeld.netfotos.nl

PRIJSLIJST:
  • Fotoalbum 250Mb: 5 euro
  • Fotoalbum 500Mb: 10 euro
  • Fotoalbum 1500Mb: 15 euro
  • Fotoalbum 3000Mb: 25 euro

Alle prijzen gelden per maand. Bij betaling van een jaar vooruit krijg u 2 maanden gratis!