Spring naar inhoud

Email Services

Email Hosting

U wilt een betrouwbare partner om uw email te beheren en te archiveren, maar u wilt niet uw emailadressen veranderen? Dat kan! Wij hebben de Email Hosting Service in het leven geroepen om voor u een eenduidig portaal te bieden waarin u al uw email gerelateerde taken kunt uitvoeren.

E-Mail adressen onder uw eigen domein

Wij kunnen u emailadressen bieden onder uw eigen domein. Samen met u zoeken we naar een geschikte vrije domein naam. Wij registreren deze voor u zonder ingewikkelde formulieren en machtigingen.

E-Mail adressen bij andere providers

Historische gegroeid hebben veel personen en ondernemingen diverse e-mail adressen bij verschillende providers. Eentje van de inbelverbinding, eentje die gratis bij uw ADSL verbinding zat en dan ook nog 3 emailadressen die u bij uw website kreeg. Deze adressen laten vervallen kan niet maar ze blijven gebruiken levert ook steeds meer problemen op. Denk aan ingewikkelde instellingen in uw emailprogramma, diverse wachtwoorden en dergelijken. Wij bieden u een emailservice waarbij wij alle email voor u bij uw providers ophalen en u aanbieden in een uniforme interface. Uw email van al uw verschillende accounts wordt dan door onze server verwerkt en doet dan ook mee aan de viruskiller, spamfilter, imap archief, webmail, etc.

E-Mail archief

Als u bij ons een IMAP account afsluit dan wordt uw email niet alleen op uw computer maar ook op onze server bewaard. Uw ontvangen berichten, uw verzonden berichten en een indeling in mappen die u zelf bedenkt. Alles wordt gesynchroniseerd met uw email archief. Zo bent u er zeker van dat u nooit emails kwijtraakt als uw computer vastloopt of als u Windows opnieuw installeert. Heeft u meerdere computers of leest u thuis op uw pc ook uw email. Dat kan ook. U kunt meerdere computers instellen op onze emailserver. Deze worden dan alleen gesynchroniseerd. U kunt op de zaak een email beginnen en deze thuis afmaken!

Webmail

Als toevoeging op de IMAP service bieden we ook een webmail service. Hiermee kunt u vanaf elke computer met een internetverbinding uw email lezen en versturen. Niet alleen uw nieuw ontvangen berichten, maar uw complete emailarchief staat tot uw beschikking via de webmail. Handig voor op zakenreis, vakantie of gewoon om even snel uw email te lezen als u op locatie aan het werkt bent.

Anti-Spam en viruskiller

Om een beetje veilig met email te kunnen werken is een antivirusprogramma onontbeerlijk. Wij gebruiken dan ook zeer goede software om uw email te controleren op virussen. Email die u via ons ontvangt, bevatten geen virussen!

Als uw E-Mailadres op internet bekend is (vanwege uw bedrijfswebsite bijvoorbeeld) dan krijgt u al snel te maken met spam. U moet dan de serieuze berichten zien te vinden tussen een steeds groeiende hoeveelheid ongewenste reclame. Wij bieden u hiervoor een zeer goed spamfilter aan. We filteren er 99.5% van de ongewenste reclame uit. Hiervoor maken we gebruik van diverse geavanceerde technieken. We zijn continue bezig om de betrouwbaarheid van onze spamfilters te controleren en te waarborgen.

Onafhankelijke uitgaande E-Mail service

U kunt bij ons een SMTP account aanvragen. Hiermee is het voor u mogelijk email te versturen onafhankelijk van uw provider. Eventuele restricties in grootte die uw provider u oplegt vervallen daarmee. Het echter niet toegestaan om spam te versturen via onze servers.

Grote of veel E-Mails

De meeste providers leggen beperkingen op aan de grootte van een inkomende of uitgaande E-Mail. Wij doen dat niet. U kunt bij ons dus E-Mails ontvangen en verzenden zo groot u wilt. Al uw vakantiefoto's in één E-Mail doorsturen is geen probleem. Krijgt u veel E-Mail en bent u 3 weken op vakantie? Wij zullen al uw E-Mail voor u bewaren tot u terug bent. Uw klanten krijgen geen bericht dat uw inbox vol zou zijn.

Afwezigheidsassistent

Wij bieden u onze afwezigheidsassistent aan. Dit is een soort E-Mail antwoordapparaat. Bent u op vakantie of anderszins afwezig, dan kunt u de afwezigsheidsassistent aanzetten. Iedereen die u een E-Mail stuurt krijgt dan direct een door u in te stellen boodschap per email terug. Hierin kunt u bijvoorbeeld de reden voor uw afwezigheid, uw vakantieperiode en het E-Mailadres van uw collega aangeven. De orginele E-Mail krijgt u natuurlijk ook gewoon binnen.

Aanvragen en opzeggen

Aanvragen en opzeggen is heel eenvoudig. Een telefoontje of een email is voldoende. Ook kunnen wij u deskundig adviseren over uw E-Mail beheer.

Voor meer informatie kunt u ons mailen.

Prijzen Email Hosting

Alle prijzen zijn inclusief viruskiller, spamfilter, webmail en zonder beperking in bestandsgrootte!

Standaard pop email account: 4 euro
Imap (E-Mail archief) account onbeperkte grootte: 15 euro

E-mail ophalen bij andere providers en bundelen: 2 euro

Eigen domain .nl: 2 euro
Eigen domain .com/.org/.net: 2 euro
Eigen domain .at: 8 euro

Afwezigsheidsassistent: 1 euro

prijzen zijn excl. BTW en per maand.